Podstrona: Uczestnictwo w organizacjach i projektach / Wizytówka pracownika PRz

Uczestnictwo w organizacjach i projektach

red. Ewa Ciszkowicz

Członek Management Committee Akcji COST "European Venom Network" https://euven-network.eu/

projekty badawcze:

Projekt badawczy w ramach programu 1.3 „Regionalny System Innowacji” RPO WP „Wykorzystanie narzędzi molekularnych i proteomicznych do poszukiwania genów i enzymów o potencjale biotechnologicznym” nr UDA-RPPK.01.03.00-18-018/13-0 RPO WP 2007-2013, wykonawca.

Projekt badawczy Narodowego Centrum Nauki, MINIATURA „Właściwości antybakteryjne i cytotoksyczne kompleksów wybranych jonów metali przejściowych z kwasem niflumowym oraz fenantroliną”, nr 2021/05/X/NZ6/00002, okres realizacji 2021-2022.

Projekt B+R „Nowe pochodne chryzyny jako alternatywa dla antybiotyków” realizowany w ramach projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020 Oś Priorytetowa I: Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka, okres realizacji II -X 2021, lider projektu. 

Projekt B+R „Alternatywne źródło fosfolipaz wykorzystywanych w przemyśle spożywczym” realizowany w ramach projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020 Oś Priorytetowa I: Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka, okres realizacji IV -XII 2021, członek zespołu badawczego.

Projekt B+R „Proekologiczne funkcyjne powłoki polimerowe otrzymywane z wodnych dyspersji poliuretanowych” realizowany w ramach projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020 Oś Priorytetowa I: Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka, okres realizacji IV -XII 2021, członek zespołu badawczego.

Projekt B+R „Ocena działania przeciwbakteryjnego frakcji wobec klinicznych szczepów bakterii patogennych” we współpracy z Instytutu Technologii Żywności i Żywienia Uniwersytetu Rzeszowskiego, realizowany w ramach projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020 Oś Priorytetowa I: Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka, okres realizacji IV -XII 2021, członek zespołu badawczego.

Projekt B+R „Peptydy penetrujące komórki (CPP) zaprojektowane na bazie białek jadu kobry” w ramach projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa I: Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka, okres realizacji IV–IX 2022, członek zespołu badawczego.

Projekt B+R „Peptydy antybakteryjne jako nowoczesne konserwanty żywności” w ramach projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa I: Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka, okres realizacji II–VII 2022, członek zespołu badawczego.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję